Recensies

REACTIES VAN KLANTENSuper vriendelijke en lieve mensen !

Super veel geduld !

Dank u voor de leuke avond en de prachtige foto's.

We komen zeker nog eens terug !Dahliaa De Putter (fb)
Echt super ! Prachtig en snel resultaat, veel geduld en begrip !

Super tevreden !Stephanie Mehmet T'Jolyn (fb)

Super mooie (en veel) foto's van onze kleine meid haar spaghettismash. Ondanks het feit dat het allemaal wat vreemd was voor haar en ze niet op haar gemak was zijn de foto's zeer geslaagd. Peter kent zijn vak en weet waar hij mee bezig is !Ilse Brems (fb)Een gepassioneerde & creatieve fotograaf die weet waar hij mee bezig is, altijd op zoek naar originele, leuke decors en locaties, met als resultaat : geweldige foto's !Lily Leung (fb)De kids hebben zich reuze geamuseerd bij de watershoot ! En het resultaat is prachtig ! Echt een aanrader !Kelly Spaepen (fb)
Zeer goede ontvangst, veel geduld met puppy's. Het was een leuke ervaring.Hannelore Sneyers (fb)June werd vandaag uitgenodigd op het verjaardagsfeestje van Linn, groot succes die fotoshoot... geweldig feestje !Sandy Suy (fb)Super georganiseerd en aangepast aan de kinderen. Zeer professioneel en mooi gedaan !

Een aanrader !Kurt Nele (fb)


Heel vriendelijke meneer die de kinderen op hun gemak stelt. De kinderen vonden het superleuk en kregen allemaal twee superleuke foto's als aandenken.

Doe zo verder !Sandy Suy (fb)