Verjaardagsfeestjes
verjaardagsfeestjes
Candy shoot
verjaardagsfeestjes
Hard Knock Life
Candy shoot
Hip hop
Paint smash
Hip hop
Watershoot
Hard Knock Life
Hip hop
Watershoot
Hip hop
Watershoot
verjaardagsfeestjes

Klik op de foto voor grotere weergave


VERJAARDAGSFEESTJES


Sinds januari 2018 zijn we in onze studio gestart met verjaardagsfeestjes.


Is jouw kind binnenkort jarig en ben je op zoek naar een cool en origineel verjaardagsfeestje voor hem/haar ? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres !


Met onze leuke thema shoots zoals de watershoot, Paint smash, Candy shoot, Hard Knock Life shoot of Hip hop shoot zal dit feestje zeker niet vlug vergeten worden !


De verjaardagsfeestjes zijn voor kinderen vanaf 6 jaar. Het minimum aantal kinderen is 6 en het maximum 13 (watershoot 8) !


De feestjes hier kunnen niet alleeen voor verjaardag, maar kan ook gerust bijvoorbeeld als afscheidsfeestje lagere school (6de leerjaar)


De duur van een feestje is 3u en ziet er als volgt uit :

- Standaard fotoshoot (witte achtergrond)

- Pauze met frietjes of pannekoeken

- Thema shoot keuze uit : Paint smash, Watershoot, Candy shoot, Hard Knock Life of Hip hop shoot


Ieder aanwezig kind krijgt nadien 2 foto's in kader (10 x 15cm) als aandenken

De jarige krijgt een mooi overzicht (25 foto's) digitaal in hoge resolutie doorgestuurd !De inkleding van vele van onze thema shoots wordt mede mogelijk gemaakt door een fijne samenwerking met Noelanders Wellen en feestkleding 365. Ben je zelf op zoek naar leuke verkleedkleding voor een feestje, party, ... Neem dan zeker eens een kijkje op hun website


INFO EN PRIJZEN
De prijs voor een verjaardagsfeestje bedraagt 23 euro per kind

(keuze watershoot 26 euro per kind).  Er geldt een minimum aantal kinderen van 6 en een maximum van 13 (bij de watershoot 8) minimum leeftijd is 6 jaar. Voorgedrukte uitnodigingen om uit te delen worden door ons voorzien.Ieder kind krijgt nadien 2 foto's (10 x 15cm) in een kader als aandenken aan dit feestje. De jarige krijgt een mooi overzicht van 25 digitale foto's in hoge resolutie uit te zoeken uit een online galerij. Ouders die dit wensen kunnen digitale foto's van hun zoon of dochter bestellen aan 5 euro per foto.Er dient steeds minimum 1 volwassene (max 3) aanwezig te blijven tijdens het feestje. Bij de hip hop en de candy shoot wordt de kleding door ons voorzien, voor de andere thema shoots wordt er meegedeeld wat men moet voorzien qua kleding. Er zijn kleedkamers voorzien en bij de paint smash zijn er ook doucheruimtes voorzien zodat de kinderen weer proper naar huis kunnen.

RESERVEER HIER JULLIE VERJAARDAGSFEESTJE