Kids
Kids
Kids
Kids 13
Kids
Kids
Kids
Kids
Kids
Kids
Kids
Kids
Kids
Kids
Kids
Kids
Kids

Klik op de foto voor grotere weergave


KIDS FOTOSHOOT


Foto's zijn de mooiste tastbare herinneringen die je kunt hebben van je kinderen. Ze groeien zo snel en voor je het weet zijn ze al volwassen. Het mooiste is dat je een foto terug ziet je kind er echt in herkent.


Geen statische poses, geen gemaakte settings maar gewoon je kind zoals het is. Spelend, lachend en soms zelfs huilend. Want ja, ook dat hoort bij het leven en je kind hoeft niet op alle foto's lachend te staan om tot een mooie foto te komen.


Er zijn talloze redenen om te bedenken waarom een kids fotoshoot kan plaatsvinden... Het lijkt cliché, maar het is echt waar, voor je het weet zijn de kinderen groot. Laat deze momenten nu nog vast leggen tijdens een kids fotoshoot.


Wij zorgen voor een ontspannen sfeer zodat de foto's van uw kinderen zo spontaan en naturel mogelijk zijn. Wij laten uw (b)engeltjes stralen voor de lens ! De foto's zijn bovendien een mooi geschenk voor meter, peter of grootouders.INFO EN PRIJZEN- Reportage +/- 45 minuten inclusief zorgvuldige nabewerking van de foto's


- Foto's digitaal aangeleverd in lage resolutie via persoonlijke galerij waaruit je zelf je keuze kan maken


- 20 foto's digitaal in hoge resolutie zonder watermerk of logo verstuurd via we transfer


95 euro


opties :


- aankoop van de volledige fotogalerij in hoge resolutie : 50 euro


- professioneel album 19 x 19 cm (10 pagina's) met +/- 30 foto's naar jullie keuze in verwerkt

75 euroBOEK HIER JULLIE KIDS FOTOSHOOT