Info
Fotografie sprinky
Waterstudio
Studio
Studio 2


Fotografie Sprinky is sinds 2009 een gevestigde waarde in de omgeving van Zepperen, Wellen, Alken en ver daarbuiten. In 2009 begonnen we met een bescheiden "woonkamerstudio" in Zepperen. Na enkele jaren verhuisden we naar Wellen waar we beschikten over een omgebouwde garage als fotostudio.


Sinds maart 2016 zijn we gelegen op de Steenweg 211 te 3570 Alken en hebben we ons aanbod kunnen uitbreiden met de unieke verjaardagsfeestjes, onze waterstudio en onze populaire Paint Smash ! Op onze nieuwe locatie hebben wij de beschikking over een grote en ruim opgezette studio van +/- 60m2 met apparte kleedruimte, douche en toilet, waar de mogelijkheden voor fotografie eindeloos zijn. Neem gerust een kijkje op onze portofoliopagina, zodat U kunt zien wat de mogelijkheden zijn en misschien krijgt U wel ideeën voor een  fotoshoot voor uw kind, uw gezin of gewoon voor uzelf.

 

Wij hebben een enorm aantal ideeën om uw fotoshoot naar wens te verzorgen, maar staan altijd open voor eigen suggesties of inbreng.