Newborn
Newborn
Newborn
Newborn
Newborn
Newborn
Newborn
Newborn
Newborn
Newborn
Newborn
Newborn
Newborn7
Newborn
Newborn
Newborn
Newborn
Newborn
Newborn
Newborn
Newborn
Newborn
Newborn
Newborn

Klik op de foto voor grotere weergave


NEWBORN


9 maanden vol verwachting, plannen, hopen en dromen... en dan is het zover, je mag eindelijk die mooie wolk van een baby in je armen houden. 10 kleine vingertjes, 10 kleine teentjes, die eerste magische weken met je baby wil je nooit meer kwijt. De newbornshoot legt de schattigste trekjes van je mooie baby vast op dromerige foto's die je een tastbaren herinnering geven voor de rest van je leven.


Newborn baby's slapen de eerste weken na de geboorte het meest en het diepst. Nadat moeder en baby zijn bekomen van de bevalling is het een mooi moment om jullie pasgeboren baby te laten fotograferen.


De veiligheid van de pasgeboren baby staat uiteraard voorop tijdens deze shoot. We zorgen ervoor dat het lekker warm is in de studio en nemen uitgebreid de tijd. Voor een goede en veilige shoot is tijd nodig. De tijdsduur van deze shoot kan oplopen tot ruim 3 uur ! Natuurlijk maken we niet de hele tijd foto's, maar we nemen rustig de tijd om te voeden, boertjes te laten, te verschonen en te knuffelen. De baby bepaalt het tempo van de shoot.


We maken gebruik van een ruim assortiment mutsjes, haarbandjes, speciale kleding, mandjes, dekentjes, achtergronden, ... Maar ook van een mooie selectie van antieke/unieke items. Deze worden regelmatig vernieuwd/aangevuld.


Uiteraard is het ook mogelijk om foto's te maken met ouders, broer, zus, maar de baby blijft bij deze fotoshoot het belangrijkst model.