-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STEENWEG 211 3570 ALKEN

0473/29.01.48 INFO@FOTOGRAFIE-SPRINKY.BE

 

ZWANGERSCHAPSREPORTAGE

Wil je graag een mooie herinnering aan je bolle buikje? Dan kan je bij mij

terecht voor een zwangerschapsfotoshoot.

Een zwangerschapsfotosessie samen met je partner, met broertjes en zusjes, bedekt naakt, lingerie of met je kleren aan, … het kan allemaal.

Het belangrijkste is dat jij je er goed bij voelt en tevreden bent met het resultaat.

Indien je graag zwangerschapsfoto’s wil laten maken neem je best ongeveer halverwege je zwangerschap reeds contact met me op zodat ik jouw sessie kan inplannen als je ongeveer 7 à 8 maanden zwanger bent, dan is je buikje op z'n mooist en is de kans ook klein dat je je zwangerschapsshoot dient te annuleren omdat de baby reeds geboren werd.

Kijk van tevoren zelf ook op internet naar poses die je leuk vindt, stuur mij eventueel wat

voorbeeldjes als je die hebt. Uiteraard help ik je natuurlijk met het poseren tijdens defotoshoot.... Daarnaast is het leuk om attributen mee te nemen die bij de baby horen, zoals bijvoorbeeld een tutter, schoentjes of een badeend.

Het is verstandig om voor de fotoshoot niet al te strakke kleding te dragen. Denk daarbij ook aan je lingerie. Dit voorkomt 'lelijke' striemen op je huid. Neem daarnaast wat elastische kleding mee en bijvoorbeeld een blouse die je los kunt dragen. Ook een lichte en donkere broek die je zonder al teveel plooien tot onder je buik

kunt schuiven is erg handig.