-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STEENWEG 211 3570 ALKEN

0473/29.01.48 INFO@FOTOGRAFIE-SPRINKY.BE

 

 

 

KINDERFOTOSHOOT

 

Foto's zijn de mooiste tastbare herinneringen die je kunt hebben van je kinderen. Ze groeien zo snel, en voor je het weet vliegen ze weer uit. Het mooiste is als je de foto terug ziet en dat je echt je kind erin herkend.

 

Geen statische poses, geen gemaakte settings maar gewoon je kind zoals het is. Spelend, lachend en soms zelfs huilend. Want ja ook dat hoort bij het leven en je kind hoeft niet op alle foto's lachend te staan om een mooie foto te hebben.

Er zijn talloze redenen om te bedenken waarom een kids fotoshoot plaats kan vinden… Het lijkt een cliché, maar het is echt waar: voor je het weet zijn kinderen groot. Laat deze momenten nu nog vast leggen tijdens een kids fotoshoot.

 

We zorgen voor een ontspannen sfeer zodat de foto’s van uw kinderen zo spontaan en naturel mogelijk zijn. Wij laten uw (b)engeltjes stralen voor de lens! De kinderfoto’s zijn bovendien een leuk geschenk voor meter, peter of grootouders.