-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STEENWEG 211 3570 ALKEN

0473/29.01.48 INFO@FOTOGRAFIE-SPRINKY.BE

 

BABYREPORTAGE

Verassend toch, jullie kleine bengel al enige tijd in jullie midden.

De ontdekkingsreis in de grote wereld die jullie kleine spruit maakt in zijn nieuwe wereld is een magisch iets om als ouder mee te beleven. Alles voor de eerste maal aanraken, ruiken, horen, zien,...

Spelen, ontdekken, beleven. Daar zijn jullie samen mee bezig.

Hoe leuk zou het niet zijn om zulke momenten te kunnen vereeuwigen.

Een babyreportage wordt het best ingepland vanaf dat jullie baby 4-6 maanden oud is. Dan kan hij/zij het hoofdje optillen wanneer het op de buik ligt. Ook reageren ze in deze periode al op stemmen, geluiden en visuele prikkels en komen hierdoor de eerste spontane lachjes tevoorschijn.

Vanaf 7-10 maanden kan jullie kindje zelfstandig zitten en ook dat is een ideale moment om vast te leggen. Vanuit zittens standpunt ziet baby's wereld er opeens heel anders uit.

Met ongeveer 11 maanden kan het kindje vaak al staan en zich aan iets vast houden.

Het is leuk deze eerste stapjes vast te leggen.

U kan dus met een babyreportage veel kanten op. Vele mooie periodes gedurende de ontdekkingsreis die jullie oogappel maakt zijn uitermate geschikt om later nog eens nostalgisch alleen, of samen met jullie kind naar terug te kijken.